ChiliWhisky

You all know „PiriPiri“.
That famous stuff, that takes at least one organ, if you drink it.
Schnapps and Chili.

But did anybody try to make Whisky with Chili?
Take a cheap catpiss, Glenfiddich or else, and stuff into it 3-5 Chilis.
Wait 4 weeks.
Filter it.
Drink it.
Die?

I don’t know, that idea just occured to me.

You could also try ChiliBourbon, with Walker, Beam or Turkey.
Would add a sweet flavor t the Chili.

Dieser Beitrag wurde unter Initializing /dev/chaos veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

3 Kommentare zu ChiliWhisky

  1. floriel sagt:

    Even catpiss is to good to make real “PiriPiri� :-).

  2. isnochys sagt:

    Hard stuff..and I am so tempted..
    Catpiss is a quote from Aberlour
    :))

  3. bt42 sagt:

    Habe die Tage den Knob Creek probiert.

    Der wäre was. Hat einen relativ großen Rye-Anteil, was dem Ganzen eine herrliche Frische verleiht.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.